Administrator bloc sector 1

Bloc Expert este o firma specializata si pune la dispozitie pentru asociatii de proprietari din Sector 1:

  • administrator bloc cu certificat de calificare si atestat in conformitate cu prevederile din Legea 196/2018;
  • experti contabili autorizati;
  • economisti si juristi specializati in asociatii de proprietari;
  • personal tehnic specializat (instalator – electrician) gata sa etaleze un serviciu performant.

Pentru a putea oferi servicii de administrare blocuri de calitate maxima pentru asociatiile de proprietari aflate in administrarea noastra suntem in legatura permanenta cu autoritatile responsabile din Sector 1, cum ar fi Primaria Sector 1, ADP Sector 1, Politia locala Sector 1.

In ceea ce priveste serviciile de administrare imobile, o mare parte a activitatii il ocupa serviciul de administrare blocuri oferit pentru Asociatiile de proprietari din Sector 1 Bucuresti.

Aceasta furnizare de servicii se realizeaza in functie de Hotararea Asociatiei de Proprietari cu care de altfel se incheie si Contractul de Prestari Servicii de administrare blocuri.

Contract de administrare blocuri

Contractul de administrare imobile incheiat intre asociatia de proprietari si societatea noastra poate avea atat o durata determinata si posibilitate de prelungire cat si o durata nederminata in timp si posibilitatea de incetare a acestuia in cazuri bine stabilite de asociatia de proprietari.

Legislatie asociatii de proprietari  – Legea 196/2018

Serviciile de administrare imobile prestate de catre societatea noastra in Sectorul 1 respecta in totalitate reglementarile legale in domeniu care sunt in vigoare.

Urmarim in permanenta respectarea stricta a prevederilor din Legea 196/2018 , Legea Asociatiei de Proprietari precum si orice alte reglementari legale referitoare la administrare blocuri.

In cazul in care apar modificari legislative, acestea sunt puse in aplicare imediat, astfel incat asociatiile de proprietari pe care le administram sa fie ferite de orice probleme legale sau fiscale.

Bloc Expert ofera asociatiilor de proprietari din Sector 1 Bucuresti urmatoarele servicii:

Pentru orice problema legata de administrare blocuri sau alte servicii pentru blocuri in Sectorul 1 Bucuresti, va rugam sa ne contactati prin formularul de mai jos.

Veti primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

Distribuie
ALTE POSTĂRI

Libero nibh at ultrices torquent litora dictum porta info switch@info.com

Getting started is easy

Start connecting your payment with Switch App.