Prezentare produs

BLOC EXPERT ESTE SOLUTIA IDEALA PENTRU A-TI ADMINISTRA FINANCIAR CONTABIL ASOCIATIILE

Lista de cheltuieli

Cu 2 click-uri descarcati lista de cheltuieli a asociatiei

Timpul alocat intocmirii listei de cheltuieli pentru evidentierea intretinerii asociatiei de proprietari se reduce simtitor. Stim ca fiecare asociatie are particularitatile ei, de aceea am creat posibilitatea configurarii 100% pe specificul acestora. Click aici pentru a vizualiza tutorialul „Cum sa intocmesti lista de cheltuieli in 3 pasi”.

Nivele de Acces

Comunicarea cu membrii asociatiei de proprietari devine mult mai usoara

Locatarii asociatiei au conturi proprii in program, pot accesa fisa apartamentului, nota de plata, situatiile specifice apartamentului, pot transmite indecsii contoarelor direct prin intermediul aplicatiei si pot transmite sesizari administratiei sau membrilor asociatiei, prin intermediul aplicatiei. Cenzorul si presedintele pot vizualiza, verifica si comunica mai usor prin intermediul aplicatiei.

Rapoarte Contabile

Registrele si situatiile contabile se genereaza automat

Nu va mai trebui sa intocmesti registrele de casa si banca manual. Le poti descarca oricand, direct din aplicatie, atat in format Excel, cat si in format Pdf. De asemenea, rapoartele contabile, situatia restantierilor, a fondurilor, a penalizarilor, precum si situatia elementelor de activ si pasiv sunt la un click distanta de tine.

Plata intretinerii

Modalitati moderne- Un avantaj incontestabil pentru locatari

Locatarii vor putea plati online cheltuielile lunare la bloc fara sa mai fie nevoie de o intalnire cu administratorul. De asemenea, este posibila lata intretinerii de pe telefonul mobil, dintr-un portofel electronic, instalat gratuit. Achitarea datoriilor catre asociatia de proprietari se poate face si prin intermediul terminalelor de tip self-service Zebrapay, disponibile in toata tara.

Calcul repartizare caldura

Te ajutam sa scapi de costurile cu repartizarea energiei termice

Venirea iernii ii nelinisteste pe multi locatari din cauza cresterii costurilor cu intretinerea. Am elaborat si implementat in program un algoritm matematic prin care se genereaza automat repartizarea costurilor cu agentul termic pentru fiecare apartament care are repartitoare. Puteti astfel renunta la serviciile unor terte parti care va taxeaza foarte mult pentru acest serviciu si puteti economisi sume importante de bani.

Bloc Expert este Marca Inregistrata

Va oferim incredere

Dorim sa aveti incredere in firma si serviciile noastre, deaceea facem eforturi pentru a fi cat mai transparenti si mai aproape de Dumneavoastra.