Parteneri de încredere

In cadrul IFM punem in centrul activitatii noastre clientul si nevoile sale. Astfel, oferim multiple servicii profesionale de administrare de spatii industriale, curatenie, mentenanta tehnica si intretinere spatii verzi. Acestea sunt segmentele in care activam si prin prisma carora garantam reducerea cheltuielilor operationale cu cel putin 10%.

Fie ca optati pentru un serviciu unic sau pentru un pachet integrat de servicii, detinem experienta si resursele necesare pentru a va oferi solutii specifice nevoilor de business ale companiei dumnevoastra. Prin serviciile noastre asiguram eficientizarea costurilor de operare si intretinere ale cladirilor si spatiilor in care va desfasurati activitatea.

Mentenanţă tehnică: instalaţii electrice, sanitare şi climatizare

Oferim servicii de intretinere si reparare a instalatiilor electrice, sanitare si a sistemelor profesionale de climatizare si aer conditionat, atat in sectorul industrial, comercial cat si cel rezidential.

Amenajare şi întreţinere grădini şi spaţii verzi

Consideram amenajarea peisagistica ca fiind o arta, aceea de a proiecta, de a infrumuseta si a mentine spatiul verde din jurul caselor si a companiilor noastre.

Servicii profesionale de curăţenie industrială şi rezidenţială

Pentru noi, curatenia este ceea ce defineste o companie. Un mediu curat inseamna performanta si organizare, inseamna implicare 100% din partea angajatilor, inseamna respect pentru noi insine dar si pentru colegi sau clienti.