Curăţenie blocuri

Ce include curăţenia în blocuri?

Servicii de curatenie blocuri – Bloc Expert pune la dispozitia asociatiilor de proprietari servicii de curatenie blocuri din dorinta de a satisface cat mai bine dorintele clientilor nostri, proprietari din asociatiile de proprietari aflate in Bucuresti sau Ilfov.

Bloc Expert este solutia perfecta in cazul in care doriti simplificarea serviciilor de curatenie in blocul dvs, scaderea costurilor si cresterea gradului de curatenie existent. Serviciile de curatenie prestate de catre Bloc Expert se adreseaza exclusiv asociatiilor de proprietari. In acest mod, firma este in permanenta la curent cu cerintele proprietarilor iar operatiunile necesare pot fi standardizate. Acestea, prin repetare la mai multe blocuri, ajung sa fie o rutina pentru operatorii desemnati sa se ocupe de blocul dvs. Astfel, aveti garantia ca beneficiati, tot timpul de servicii cat mai bune, la preturi acceptabile.

Firma dispune de echipe formate din personal atent selectat, instruit si supravegheat permanent astfel incat sa putem asigura servicii de curatenie blocuri la standarde inalte de calitate.

Daca doriti servicii profesionale de curatenie la cel mai inalt nivel, va rugam sa ne contactati.

Tratam cu atentie deosebita fiecare cerinta a asociatiei de proprietari, deoarece relatiile noastre de afaceri cu partenerii nostri se bazeaza pe seriozitate, promptitudine si respect.

Printr-o gama larga de servicii destinata intretinerii curateniei blocului dumneavoastra, firma noastra de curatenie blocuri va ofera solutii complete pentru realizarea si intretinerea acesteia.

Intreaga activitate este efectuata de personal testat si verificat in timp, cu echipamente si consumabile profesionale si este coordonata de un supervisor ce evalueaza permanent calitatea si imbunatatirile ce pot fi aduse prestatiei noastre.

Serviciile prestate de firma noastra de curatenie sunt oferite asociatiilor de proprietari din Bucuresti si judetul Ilfov.