Administrare tehnică

Ce include administrarea tehnică?

Monitorizare tehnică

Serviciile de monitorizare tehnica sunt oferite de Bloc Expert tuturor asociatiilor de proprietari din Bucuresti si Ilfov.

Acestea pot fi oferite atat in cadrul contractului de administrare blocuri cu servicii complete cat si ca un contract separat, doar pentru partea de monitorizare tehnica.

In functie de optiunea asociatiei de proprietari se pot face intre 1 si 5 vizite tehnice la bloc in cursul carora se verifica buna functionare a instalatiilor si echipamentelor care tin de partile comune ale imobilului.

In urma acestor verificari, eventualele probleme constatate se aduc la cunostinta conducerii asociatiei de proprietari pentru urmarire si rezolvare.

Întreţinere şi mici reparaţii

Serviciile de intretinere si mici reparatii sunt o componenta aditionala a serviciului de monitorizare tehnica si presupune realizarea de mici interventii pentru care asociatia de proprietari nu plateste manopera ci doar materialele folosite. Aici este vorba de inlocuirea de corpuri de iluminat, schimb de consumabile (becuri, neoane etc, cu conditia existentei unui stoc minim necesar la sediul asociatiei), mici interventii de lacatuserie etc.

Management de proiect

Este un serviciu pus la dispozitie de Bloc Expert pentru asociatiile de proprietari care sunt in situatia de a efectua anumite lucrari de amploare mai mare si pentru care au nevoie de o supraveghere mai atenta sau consultanta de specialitate.

In cazul serviciilor de management de proiect se costul se stabileste in functie de lucrarea necesar a fi efectuata, durata acesteia si timpul care urmeaza sa fie alocat de tehnicienii Bloc Expert.